Social-democrații schimbă vicepreședinții de Consiliu Județean. Vezi câți consilieri au semnat proiectul!

cjConsilierii județeni ai PSD vor depune, vineri, un proiect de hotărâre privind schimbarea vicepreședinților de Consiliu Județean, Gheorghe Sorescu și Cristian Achiței.  Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, care a declarat că se dorește configurarea unei noi majorități a PSD și în CJ. Portariuc susține că este nevoie de un factor de echilibru și în Consiliul Județean, pentru că mulți dintre primari s-au plâns de atitudinea președintelui CJ, Florin Țurcanu.

Este nevoie de o majoritate responsabilă, care să limiteye excesele președintelui Consiliului Județean, și mă refer aici mai mult la risipa de bani publici. Dorim un factor de echilibru în Consiliul Județean. Nu putem continua cu dictatura lui Turcanu, resimtita si de primarii din județ. Există stare de nemulțumire la nivel destul de extins„, a spus Portariuc.

Potrivit acestuia, proiectul este semnat de 16 consilieri judeteni, iar patru au preferat sa nu semneze pentru a nu fi supusi unor presiuni, insa sustin proiectul PSD.

like facebookNumele vehiculate pentru preluarea celor două funcții sunt Dumitru Zmău și Dorin Ciuștea.

Îi vom da domnului Turcanu doi vicepreședinți serioși, responsabili și să-i limiteze excesele la care s-a dedat până acum„, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *