Primarul Portariuc vrea patru miliarde de la un ziarist

ovidiu portariuc la psd botosaniPrimarul municipiului Botoşani l-a dat în judecată pe Ionuţ Poclid, director general la Tele M, cerându-i daune de 400.000 de lei.

Ovidiu Portariuc a declarat că s-a săturat să tot fie atacat.

Iniţial, am crezut că oamenii nu vor crede ceea ce domnul Poclid a tot relatat în ultimii doi ani. Vorbim de atac la persoană, injurii, calomnii, acţiuni care s-au îndepărtat cu mult de la actul jurnalistic”, a precizat primarul Ovidiu Portariuc, adăugând că a luat decizia de a deschide acţiunea în instanţă, după ce botoşănenii i-au reproşat că au văzut la televizor că nu-şi face treaba. Acesta este convins că va câştiga procesul.

like facebookOvidiu Portariuc a menţionat că banii vor fi donaţi pentru susţinerea centrelor pentru vârstnici.

 

De cealaltă parte, jurnalistul Ionuţ Poclid spune că şi-a făcut meseria doar şi nu sunt mari şanse ca procesul să fie câştigat de primar. „Dacă pierde acest proces va deveni mincinos cu hotărâre judecătorească”, declară realizatorul de emisiuni de la postul local de televiziune.

 

Sursa: Monitorul de Botoşani.

 

2 thoughts on “Primarul Portariuc vrea patru miliarde de la un ziarist

  1. Am vazut citeva emisiuni ,,realizate” de Poclid si cred ca acest individ a depasit orice masura, s-a abatut de la deontologia gazetareasca. Asa ca merita sa fie zdruncinat nitel pentru ca multe din afirmatiile sale sunt fara acoperire, fara dovezi. Si, se stie, un gazetar adevarat trebuie sa-si sustina afirmatiile prin dovezi certe – chiar din doua surse de informare.

  2. Si daca are dreptate directorul de la telem ? Nu s-a intrebat primarul daca nu sint in asentimentul directorului si colegi de-ai lui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *