Daune de zeci de mii de lei după un accident cu trei victime

accident-victoria-002Curtea de Apel Suceava a obligat, printr-o decizie definitivă, o societate de asigurări să despăgubească victimile unui accident rutier petrecut în luna ianuarie 2012. Judecătorii instanţei sucevene a obligat societatea Carpatica Asig SA să despăgubească cele trei victime ale accidentului cu suma de 79.082 de lei.

like facebookEvenimentul rutier a avut loc la intrare în localitatea Oroftiana, când şase tineri se întorceau de la discotecă într-un autotursm VW Golf 3, condus de Vlad Didea.

La un moment dat, cel de la volan a pierdut controlul maşinii, iar autoturismul a intrat în derapaj şi s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea drumului. Parapetul a străpuns maşina în diagonală, rănindu-i pe pasageri.

În urma accidentului, Bogdan Ionuţ Rusnacu de 20 de ani, Silviu Cristian Rusnacu de 18 ani şi Ionuţ Apetroaie de 19 ani, toţi din Oroftiana, au fost răniţi grav. Şoferul ar fi avut o alcoolemie în sânge de 1,10 miligrame pe litru. Pentru producerea accidentului şoferului a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală gravă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *