Ţurcanu, atac la Portariuc: Când eşti sănătos la cap?

Florin Turcanu si Ovidiu PortariucLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, l-a atacat verbal, joi, pe fostul său coleg de alianţă, Ovidiu Portariuc.  Ţurcanu a spus că primarul de Botoşani şi-a făcut echipă cu unul dintre consilierii locali pe care l-a criticat cel mai mult în campania electorală, respectiv cu Florin Ghiorghiţă.

O parte din aceşti consilieri au fost criticaţi de primar, a fost tema lui de campanie: „Răul Botoşaniului este X, răul Flutur, cu gaşca, cu Ghiorghiă au distrus Botoşaniul. El acum vrea să conducă oraşul cu Ghiorghiţă. Eu nu am o problemă cu Ghiorghiţă, îl ştiu de mulţi ani. Dar tu, Portariuc, când eşti sănătos la cap? Când vrei voturi de la cetăţeni şi îi minţi?  Atunci erai sănătos la cap? sau acum când vii şi faci o majoritate cu nişte oameni pe care i-ai hulit şi i-ai criticat şi spui că acum eşti fericit„, a spus Ţurcanu.

like facebookPreşedintele PNL este convins că actuala echipă de viceprimari -Cosmin Andrei şi Marius Buliga-va sta la Primăria Botoşani până după alegerile prezidenţiale. Ţurcanu a spus că dacă până acum nu a avut nicio tangenţă cu Consiliul municipal Botoşani, ci doar cu Consiliul Judeţean, de acum încolo se va implica şi în CL. Astfel, primul lucru pe care îl va face, spune el, va merge şi va discuta la nivel înalt cu liderul unui partid, cel mai probabil PP-DD, pentru a reface majoritatea în CL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *