Marius Buliga, noul viceprimar de Botoşani: Nu am trădat. Sunt independent în acest moment!

marius buliga
Marius Buliga

Noul viceprimar al municipiului Botoşani, Marius Buliga, a declarat, miercuri, că vine la Primăria Botoşani pentru a susţine planurile primarului Ovidiu Portariuc. El a spus că îşi doreşte să asigure liniştea în cadrul Executivului Primăriei şi speră ca lucrurile să meargă mai bine de aici înainte.

În ceea ce priveşte decizia privind renunţarea la calitatea de membru PDL, Buliga a spus:

like facebookNu am trădat. Sunt independent şi am luat decizia asta personal. Liberalii cred că au trădat pe alţii înainte, dacă este vorba de trădări. Eu sunt independent în acest moment„, a adăugat Buliga.

3 thoughts on “Marius Buliga, noul viceprimar de Botoşani: Nu am trădat. Sunt independent în acest moment!

  1. independent, pe naiba! sustii PSD-ul si pe Portariuc. esti un nesimtit si un ipocrit! nu erai unde esti acum daca nu era un om care sa te sustina si care sa iti asigure un loc eligibil, iar tu ai tradat miseleste….esti un ipocrit.

  2. Dl. Flutur a crescut la sîn doar niște jigodii pe mîna cărora a și pierdut alegerile. alegerile le-a pierdut din cauza lui ghiorghiță, buhăianu și acum ceilalți traseiști care au uitat cine le-a acordat credit și cine i-a lansat în lumea politică. ăsta este comportamentul politicianului mioritic …. fără urmă de loialitate și bun simț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *