Cătălina Lupașcu, înlăturată de pe funcția de viceprimar al municipiului Botoșani

catalina lupascu cabina de vot consiliul localConsilierii locali ai PSD au reușit să o îndepărteze de pe scaunul de viceprimar pe Cătălina Lupașcu. Schimbarea acesteia a fost votată de 12 consilieri locali, în timp ce ceilalți 11 consilieri locali au votat împotriva schimbării lui Lupașcu. proiectul de schimbare a viceprimarului a fost inițiat de consilierii PSD, care au reușit să atragă de partea lor independenții.

like facebookVă mulțumesc, dragi colegi, și mă adresez colegilor care reprezintă PNL. Vă mulțumesc si celor din PSD și celor care au votat alături de PSD că m-ați eliberat. Îmi era destul de greu să lucrez în echipă. De mult timp, la nivelul Primăriei municipiului Botosani nu mai există o echipă„, a spus Lupascu.

Cătălina Lupașcu a fost instalată pe funcția de viceprimar în urmă cu un an, în locul lui Viorel Iliuță.

One thought on “Cătălina Lupașcu, înlăturată de pe funcția de viceprimar al municipiului Botoșani

  1. Catalina draga, stie lumea ca iti plac posturile cu leafa mare și sa nu faci nimic concret, doar circ politic si atacuri la adresa partidelor oponente. Asa ai procedat si la CJ, tot asa si la Inspectoratul scolar, asijderea si la CL. Acum unde pe mai trimite Turcanu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *