Protest inedit în Consiliul Local Botoşani

viorel coman eco salUn liberal a găsit o metodă inedită de protest faţă de ordonanţa de urgenţă a Guvernului Ponta referitoare la migraţia politică.

Directorul societăţii Eco Sal, Viorel Coman a participat la şedinţa de consiliu local îmbrăcat într-un tricou cu mesajul ” Eu nu sunt traseit fii şi tu ca mine!”.

like facebook„Este un mesaj adresat tuturor politicienilor, nu numai celor din Consiliul Local, care au fost aleşi pe funcţii de către cetăţeni şi cărora trebuie să le respecte decizia şi anume să îi reprezinte acolo unde sunt ei. Dacă motivează plecarea lor beneficiind de ordonanţa Guvernului Ponta, că nu se regăsesc în formaţiunea politică din care fac parte, le sugerez ca să stea în acea formaţiune, să lupte pentru ideile pentru care au venit în politică, să le poată implementa, iar dacă nu le place de conducerea temporară a formaţiunii să încerce să o schimbe”, a declarat Viorel Coman.

Liberalul a stat în zona destinată publicului în sala de consiliu şi a fost atracţia şedinţei. Culmea este că în cadrul aceleaşi şedinţe doi consilieri locali au devenit independenţi.

One thought on “Protest inedit în Consiliul Local Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *