Mesaje sfâşietoare ale prietenilor după primul început de an şcolar fără Valentin Mistreanu, tânărul înecat în piscină

valentin mistreanu inecat piscina hotel mariaColegii adolescentului mort înecat în piscina hotelului Maria l-au pomenit în prima zi de şcoală. O parte dintre prietenii lui Valentin Mistreanu şi-au exprimat regretele pe pagina sa de socializare, încă activă.

„Valentin,a inceput noul an scolar, trebuia sa fii langa colegii tai….la scoala,dar……Dumnezeu sa te odihneasca!”, a fost un mesaj postat după începerea anului şcolar.

„Of…o luna si o zi..Pentru mine parca au trecut 10 ani…Ne este foarte dor de tine,hai inapoi..:((„, este reacţia unei alte cunoştinţe a tânărului.

like facebookValentin Mistreanu, de 17 ani, a murit la începutul lunii august după ce s-a înecat în piscină. Adolescentul nu ştia să înoate, însă, în ciuda acestui fapt nu a solicitat vestă de salvare, deşi era prevăzut acest lucru în regulamentul afişat

Concluziile necropsiei medico-legale efectuate au relevat că moartea s-a datorat unei insuficienţe cardio-respiratorii consecutive unei asfixii mecanice prin înec. De asemenea, lovitura l-a cap s-a produs în momentul în care băiatul a fost scos din piscină.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *