Vezi unde şi-a trimis preşedintele CJ corpul de control!

Consiliul Judetean Botosani sediuCorpul de control al președintelui Consiliului Județean verifică activitatea societăților Eco Sal și Parc Industrial, societăți care au fuzionat luna trecută. Florin Țurcanu, președintele CJ, a declarat că controlul vizează activitatea avută de cele două societăți de la înființare.

Nu s-a primit încă de la Registrul Comerțului documentul privind fuziunea, iar până atunci trebuie să am un raport ca să știm și noi dacă lucrurile sunt sau nu în regulă. Vă asigur că niciodată nu am chemat nici auditorii, dar nici membrii corpului de control și să le spun: luați foaia din raport sau puneți foaia înapoi„, a spus Țurcanu.

like facebookConsilierii județeni au criticat în repetate rânduri faptul că cele două societăți au avut doar cheltuieli, nu și venituri.

One thought on “Vezi unde şi-a trimis preşedintele CJ corpul de control!

  1. Era de asteptat chiar de la inceput sa se intimple asa. Am mai vorbit despre acest fapt. Exista insa un aspect destul de dubios: conform Legii de organizare si functionare a societatilor comerciale, verificarea activitatii acestora trebuie facuta obligatoriu de catre comisiile de cenzori respective. In cazul concret, in nici un caz de catre membrii corpului de control al presedintelui care, fie vorba intre noi, sunt slab pregatiti profesional. Si, in plus, cel putin unul dintre membrii comisiei de cenzori trebuie sa fie membru CECCAR( adica sa fie autorizat).
    Rezultatul acestui control: foaie verde loboda !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *