Un liberal îl atacă pe Ţurcanu: Mai sunt într-un partid istoric sau într-unul neocomunist?

Florin Turcanu, trist la birouUn vicepreşedinte PNL de la organizaţia municipală a partidului a reacţionat, marţi, după declaraţiile făcute de preşedintele organizaţiei judeţene.
like facebookViorel Coman, director Eco Sal a ţinut să îi dea o replică şefului său de partid atunci când acesta le-a promis în nume propriu încă un mandat actualilor consilieri judeţeni dacă aceştia vor rămâne în partid.  Vicepreşedintele PNL a menţionat că nu Ţurcanu este cel care hotărărşte cine se va va afla pe liste la următoarele alegeri ci partidul.
„Probabil domnul Presedinte al Consiliului Judetean sa referit la  organizatia Partidului National Liberal atunci cand a facut afirmatia ca ”el” le va asigura inca un mandat  actualilor consilieri judeteni, daca acestia vor ramane in partid , pentru ca altfel putem spune ca actuala organizatie se numeste  Partidului National Liberal filiala Florin Turcanu si nu filiala Botosani! Si atunci ma intreb retoric : mai sunt intr-un partid istoric sau unul neocomunist?”, a declarat Viorel Coman.

3 thoughts on “Un liberal îl atacă pe Ţurcanu: Mai sunt într-un partid istoric sau într-unul neocomunist?

  1. Coman este un simplu membru nici vorba de vicepresedinte. Are aspiratii mari…dar degeaba. Acest Gheorghita de Pnl urmareste doar sa bage bani in buzunar, in rest nu face nimic. Toate lucrarile lui sunt de proasta calitate si f scumpe. Mai are pretentia sa lucrezi cu el daca esti membru pnl. Gura mare dar cu fundu spart…

  2. 1. Ce fel de mandat le-a promis dl. Turcanu consilierilor ?
    2. Daca e mandat de consilier judetean pentru „cei care raman”, atunci e O.K. : cum nu va ramane niciunul, promisiunea va fi onorata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *