Consilierii locali din Botoşani, trimişi la şcolarizare. Vezi cât cheltuie Primăria!

licitatie cursuri consilieri la Primaria BotosaniConsilierii locali din municipiul Botoşani vor fi trimişi la cursuri de perfecţionare pe bani publici. Municipalitatea a anunţat că vrea să cumpere, prin licitaţie, un pachet de servicii de „Pregătire, formare si perfecţionare profesionala adresate consilierilor din cadrul Consiliului Local al municipiului Botoşani”.

Pentru aceste cursuri, Primăria Botoşani va cheltui, din bugetul local, circa 17.000 lei fără TVA (echivalentul a 3.824 euro fără TVA).

like facebookObiectul contractului consta in servicii de pregătire, formare si perfecţionare profesionala pentru consilierii locali din cadrul Consiliului Local al municipiului Botoşani, in număr de 23 de persoane cu tema „ Consilierul local – cadru legislativ, atributii si funcţii”, conform cerinţelor caietului de sarcini.

Acest program va oferi informaţii despre responsabilitatile consilierului local in ceea ce priveşte finanţele publice locale, administrarea patrimoniului, furnizarea serviciilor publice, comunicarea cu cetatenii, participarea la luarea deciziilor, relaţia dintre Consiliul local si alte autoritati ale administraţiei publice locale, descentralizarea. Pogramul de pregătire se va desfasura la Botoşani, la sediul Consiliului Local al municipiului Botoşani si va avea o durata de maximum 4 zile”, se arată în documentaţia de licitaţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *