Un nou scandal pe nocturna de pe Stadionul municipal. Vezi motivul!

nocturna aprinsa pe Stadionul Municipal- BotosaniViceprimarul Eugen Ţurcanu, supărat că nu a fost invitat la inaugurarea nocturnei de pe Stadionul municipal, deşi, spune el, obiectivul a fost finalizat datorită implicării sale în acest proiect. El s-a arătat deranjat că primarul Ovidiu Portariuc şi-a atribuit meritele de a fi realizat nocturna şi s-a grăbit să taie panglica inaugurală. Viceprimarul este supărat implicit pe conducerea FC Botoşani şi spune că ar fi fost normal să îl invite la evenimentul de duminică seară.

Înteleg ca domnul primar este ordonator principal de credite, dar de aici până la a face festivitati cu panglicute este cale lunga. Au fost acuze peste acuze că nu se va face nocturna, am fost făcut escroc, ca au fost implicate firmele de casa ale PDL. Faptul că s-a declarat că nu am făcut nimic pentru nocturnă, este lipsă de bun simţ”, a spus Ţurcanu.

like facebookDe partea cealaltă, consilierul local Cosmin Andrei susţine că declaratia făcută de viceprimar cu realizarea nocturnei este un nou scandal marca Eugen Turcanu, „care reprezinta cantecul de lebada al acestui personaj cu pretentii de politician. Nocturna de pe Stadionul Municipal nu reprezinta o realizare a domnului Eugen Turcanu, ci a colectivului DSPSA condus de domnul director Dragichi si a firmei care a realizat investitia. Faptul ca domnul viceprimar Turcanu a numarat stalpii de la instalatia de nocturna in fiecare zi nu reprezinta o realizare, chiar daca intr-o disperata fuga dupa imagine a rugat tineretul ACL sa reclame ca dumnealui a realizat nocturna„, susţine Andrei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *