Consilierul județean Gabriel Alecsandru a fost ales preşedintele Ligii Aleșilor Locali a tinerilor ACL din România

Gabriel AlecsandruLa sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Eforie Nord, Școala Politică a tinerilor din Alianța Creștin Liberală PNL-PDL. Tema principală a acestei ediții a fost „Campania politică în era digitală”. Au susținut prelegeri diverși lideri ai Partidului Național Liberal și ai Partidului Democrat Liberal.

Printre invitați s-au numărat și liderii tineretului Partidului Popular European, Konstantinos Kyranakis (presedinte YEPP) și Christodoulos Ioannou (vicepresedinte YEPP).

Tot în cadrul acestei întâlniri a avut loc și Convenția Națională  în care a fost desemnată noua structură de conducere a tinerilor din ACL. Consilierul județean Gabriel Alecsandru a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali, cu vârsta pâna în 35 de ani, la nivel național din Alianță.

“Este o onoare pentru mine că am avut susținere națională pentru a ocupa această funcție dar în același timp este și o responsabilitate mare. Voi avea o activitate intensă în următoarea perioadă deoarece trebuie făcută o situație clară, să vedem câți aleși locali tineri sunt în Alianța Creștin Liberală și să stabilim structura de coordonare a lor. Și când vorbim de aleși locali, aici mă refer la consilieri locali, consilieri județeni, viceprimari, primari, vicepreședinți de Consilii Județene dar și președinți de Consilii Județene care, la o primă vedere, nu sunt deloc puțini. Acest lucru arată că cele două partide, de pe dreapta eșicherului politic, ce formează Alianța Creștin Liberală au susținut și sustin tinerii”,  a declarant Gabriel Alecsandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *