Şefa IŞJ către elevi: Învăţaţi să fiţi toleranţi, să vă preţuiţi colegii şi să vă respectaţi dascălii

deschidere an scolar Colegiul Mihai Eminescu Botosani Şefa Inspectoratului Şcolar Botoşani, Mihaela Huncă, le-a cerut, luni, elevilor să îşi respecte colegii şi dascălii, dar şi să fie toleranţăii unii cu ceilalţi.

În discursul său prilejuit de deschiderea noului an şcolar, Huncă a spus că relaţiile sociale dezvoltate de elevi sunt la fel de importante ca şi cunoştinţele teoretice acumulate.

like facebookŞcoala este locul unde veţi lega cele mai frumoase prietenii, iar prieteniile pe care le construiţi în şcoală sunt cel puţin la fel de importante ca disciplinele pe care le care le învăţaţi. Învăţaţi să fiţi toleranţi unii cu ceilalţi! Învăţaţi să vă preţuiţi colegii, să aveţi curajul de a vă spune punctul de vedere şi să vă respectaţi dascălii. Acestea, atunci când veţi fi mari, vor fi mai importante decât majoritatea informaţiilor pe care în anii aceştia le veţi căpăta”, a spus Huncă.

Mihaela Huncă a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Mihai Eminescu, după care a mers la Liceul din Bucecea şi Seminarul Teologic din Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *