Dorin Mateuţ: În mare măsură arbitrul este vinovat pentru prima înfrangere a lui Dinamo

dorin_mateut1Antrenorul secund al celor de la Dinamo a comentat, meciul pierdut la Botoşani. Dorin Mateuţ s-a prezentat la conferinţa de presă în locul lui Flavius Stoican, antrenorul principal fiind suspendat şi a acuzat arbitrajul.

like facebook Dinamovistul a menţionat că arbitrul a cedat presiunii publicului şi a scăpat meciul din mână. Potrivit acestuia, una dintre eliminările dispuse împotriva echipei sale a fost greşită şi de asemenea neacordarea a încă două lovituri de la 11 metri.

„Am început destul de greu, ambele echipe s-au tatonat, a fost acel gol al Botoşaniul şi penalty-ul nostru şi s-a terminat prima repriză egal. În cea de-a doua au intervenit, părarea mea, multe probleme de arbitraj. Două eliminări care ne-a făcut să jucăm în 8 oameni. Am reuşit să egalăm, dar din păcate spre final, acţiunile pe care le-am avut, penalty neacordat, puteam să facem 3-2. Prima eliminare a fosst corectă, dar cea de-a doua, cel puţin primul cartonaş este inexplicabil, Bărboianu a stat pur şi simplu în faţa mingii. La al doilea cartonaş a intrat cu umărul şi adversaul a căzut, dar se joacă fotbal, un joc bărbătesc. Presiunea care a fost pusă de toată lumea de la Botoşani asupra arbitrului a făcut ca acesta să greşească. Noi am mai avut două lovituri de la 11 metri neacordate, la Elton şi la Grecu. În mare măsură arbitrul este vinovat pentru prima înfrangere a lui Dinamo”, a declarat Dorin Mateuţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *