Show incendiar oferit de Vunk botoșănenilor la final de „SeptemberFest”

concert vunk-4 SeptemberFest s-a încheiat cu un spectaculos show susținut de trupa Vunk. Timp de peste o oră trupa condusă de Cornel Ilie a demonstrat miilor de botoșăneni veniți la scena amplasată în centrul istoric al orașului ce înseamnă un show adevărat. Lasere de lumini, artificii, comunicare impecabilă cu publicul, plus hiturile Vunk au reușit să facă din ultima seară a festivalului una cu adevărat explozivă.

Înaintea băieților din Vunk a urcat pe scenă Canaf alături de bandul său, însă fără să ajungă la o legătură strânsă cu publicul. De altfel, Canaf, ajuns cunoscut pentru showul Vocea României, a fost dintre vedetele invitate, cel mai puțin populare, mai puțin solicitat pentru autografe și fotografii cu cei prezenți la manifestare. Ba chiar apariția lui în culisele evenimentului a fost aproape neobservată. Artistul ieșean a fost precedat de câteva nume locale printre care trupa rock The Kryptonite Sparks, Karina Todireanu, dar și o parte dintre concert vunkmembri grupului Cheia Sol.

Miile de botoșăneni au izbucnit în urale când pe scenă a urcat carismaticul solist al trupei Vunk, Cornel Ilie. Au cântat aproape fiecare cântec cu artistul, au reacționat la fiecare provocare lansată de pe scenă de trupă. La una dintre piese Cornel Ilie le-a solicitat băieților să urce fetele pe umeri și să cânte odată cu ei. Câțiva bărbați s-au încumetat și au dat curs provocării, puțini, e drept.

Și mai spectaculos moment a fost la piesa „Artificii pe tavan”, când la ultimele acorduri, solistul  a aprins un foc de artificii chiar pe scenă. Laserele de lumini colorate și ingenioase au dat viață și mai mult showului. Bucurie mare manifestată prin țipete și urale s-a declanșat în public când Cornel i-a anunțat pe botoșănenii aflați în public că FC Botoșani a învins echipa Dinamo cu scorul de 3-2. Aceasta i-a dat ocazia solistului să lanseze publicului o nouă provocare.

Mingile personalizate ale trupei pe care de regulă le aruncă în public când cântă piesa „Scapă-mă de ea” pentru a fi aruncate de la unul la altul au avut la Botoșani alt mesaj. Dacă la concertele din țară cine păstrează mingea și nu o aruncă altuia de lângă el este considerat un fraier, aici Cornel le-a spus botoșănenilor că cine păstrează mingea e …dinamovist. Și mingile au zburat într-un joc spectaculos pe ritmurile melodiei amintite.

De departe, piesa „Pleacă” pe care trupa o cântă alături de Antonia a avut cel mai mare impact la public. Botoșănenii au cântat de la un capăt la altul melodia interpretată de două ori în concert tocmai datorită succesului avut. Cum era de așteptat, Cornel Ilie et comp. au fost chemați la scenă pentru un bis și au mai cântat două piese, ultima fiind cel mai nou single intitulat „Noi nu ne dăm bătuți”, o piesă adresată clasei politice așa cum a dat de înțeles Cornel. Melodia a fost lansată cu doar două zile în urmă la Best Romaniand Award unde trupa a fost premiată cu Best Rock.

În culise un fan adevărat al formației s-a dovedit a fi chiar viceprimarul Cătălina Lupașcu, care a cântat și a dansat cot la cot cu băieții din trupă. Mai mult viceprimărița liberală care a organizat festivalul împreună cu viceprimarul Eugen Țurcanu, a venit la concert și adecvat îmbrăcată demonstrând că e o adevărată rockeriță. Ea a purtat un tricou negru cu un mesaj sugestiv specific rockerilor „Bad dreams are made of me”. Vicele Țurcanu a ajuns la scena din centrul vechi mai târziu după ce s-a încheiat partida de fotbal dintre FC Botoșani și Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *