Vezi la ce manifestări sportive şi religioase vor fi prezenţi jandarmii botoşăneni!

jandarmiÎn week-end-ul care urmează, pe lângă misiunile executate în Centrul Vechi al municipiului Botoşani, la ,,September Fest”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările cu caracter sportiv sau religios organizate în judeţul Botoşani.

Sâmbătă, jandarmii vor fi alături de spectatorii de pe Stadionul municipal Dorohoi, la meciul de fotbal din liga a II-a, disputat de echipele F.C.M. Dorohoi şi A.C.S. Bacău, începând cu ora 11.00 . În aceeaşi zi, vor veghea ca liniştea enoriaşilor care participă la sfinţirea bisericii din sat Mândreşti, com. Vlădeni să nu fie tulburată.

Duminică, de Ziua Crucii, de la  ora 18.00, jandarmii vor fi prezenţi la slujba ţinută de un sobor de preoţi, la crucea din apropierea Bazarului din municipiul Botoşani.

like facebookPentru meciul disputat duminică, de la ora 21.00, pe Stadionul municipal Botoşani, de echipele F.C.Botoşani şi Dinamo Bucureşti, jandarmii botoşăneni vor primi sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care va acţiona pentru desfăşurarea în condiţii civilizate a întrecerii sportive.

Efectivele de jandarmi vor lua măsurile necesare pentru prevenirea comiterii unor fapte antisociale, în cooperare cu efective de poliţie, poliţie locală şi pompieri, care vor interveni pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal, precum şi pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să solicite în cel mai scurt timp intervenţia forţelor de ordine, în mod direct sau prin apel 112, atunci când observă sau când sunt chiar ei victimele unor fapte antisociale, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun, potrivit competenţelor.

Având în vedere aglomeraţia specifică acestor manifestări publice, recomandăm participanţilor să acorde o atenţie sporită bunurilor personale, să nu consume băuturi alcoolice în mod excesiv şi să evite să se implice în dispute care pot degenera în acte de violenţă fizică .

Sursa: comunicat IJJ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *