Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată la Botoşani

bursa locurilor de munca pentru absolventiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Muncă Botoşani organizează, pe 26 septembrie, « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi », acţiune care se va desfaşura simultan în toată ţara. În municipiul Botoşani, « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi » va avea loc începând cu ora 09.00 , în sediul Sălii Polivalente « Elisabeta Lipa » – Bulevardul Mihai Eminescu nr.15 A.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a lansat tuturor agenţilor economici din Botoşani o invitaţie publică de a participa la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”.

like facebookPotrivit oficialilor AJOFM, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *