Locuinţă de pe strada Popa Şapcă, descoperită că era branşată ilegal la apă. Vezi de cât timp!

casa bransata apa popa sapcaO locuinţă de pe strada Popa Şapcă a fost depistată de lucrătorii de la Nova Apaserv că s-a racordat ilegal la apă. Liviu Rădăşanu, şef Corp control la Nova Apaserv, a declarat că familia locuieşte în chirie la Locativa, iar sesizarea a venit din partea unui botoşănean. Locuinţa a mai fost debranşată de la apă şi în urmă cu doi ani pentru neplata apei consumate, însă cei care locuiesc acolo s-au rebranşat ilegal la sistemul de apă şi canalizare. În casă locuiesc 11 copii plus adulţi.

„În primă fază nu ne-au permis accesul în imobil, dar acum am venit cu proprietarii imobilului, respectiv Locativa, şi am reuşit să intrăm şi s-a descoperit branşamentul. Specialiştii vor calcula la pauşal apa neplătită. Această familie beneficiază de aproape doi ani de servicii în mod fraudulos„, a spus Rădăşanu.

like facebookSocietatea Nova Apaserv va face cel mai probabil o plângere penală pentru furt. Potrivit reprezentanţilor Nova Apaserv, până la această dată au fost descoperite 40 de branşări ilegale la reţeaua de apă.

Sunt case, dar şi societăţi sau spălătorii auto. În unele cazuri s-a sesizat Poliţia„, a mai spus Rădăşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *