Gheorghe Iavorenciuc se întoarce în PNL. Vezi ce funcţie primeşte!

Gheorghe iavorenciuc corneliu furtunaConsilierul local Gheorghe Iavorenciuc, fost membru al Partidului Ecologist Român, se întoarce în PNL. Acesta a declarat, vineri, că urmează să îşi depună adeziunea la PNL în cel mai scurt timp. Iavorenciuc a spus că rămâne un liberal convins, dat fiind faptul că a creat şi organizaţia municipală a PNL. El a părăsit PNL în urmă cu doi ani, după ce a acuzat dictatura în partid şi faptul că PNL devenise partid de cumetrie.

Am plecat din motive personale şi nu sunt de acord cu greşelile care se fac în grup. La nevoie, iată că am ajuns de unde am plecat„, a spus Iavorencviuc, care speră într-o schimbare a liderului PNL, Florin Ţurcanu.

Acesta a adăugat că este pregătit să preia funcţia de viceprimar al municipiului Botoşani şi să facă echipă cu Corneliu Furtună şi Ovidiu Portariuc.

like facebookÎn activitatea mea în Consiliul Local nu am făcut rabat de la nimic. dreapta are resurse. Eu şi cu domnul Furtună suntem pregătiţi oricând să facem acest pas şi ne asumăm răspunderea. Vrem mai multă linişte„, a subliniat Iavorenciuc, care a spus că va primi funcţia de prim-vicepreşedinte PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *