Tânărul reținut pentru proxenetism, distrugere, mărturie mincinoasă și conducere fără permis, arestat preventiv. Vezi cine este!

arestat cu catuse pe mainiTânărul de 21 de ani care a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni pentru proxenetism, distrugere, mărturie mincinoasă şi conducere fără permis a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani. Bărbatul se numeşte Ionuţ Brânzei şi a fost depistat de poliţişti pe raza oraşului Flămânzi.

like facebookÎn sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, proxenetism, două infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis.

Astfel, în noaptea de 25 spre 26 august, tânărul ar fi condus pe drumurile publice din oraşul Flămânzi, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, abandonând apoi autoturismul pe un teren agricol.

La data de 26 august, tânărul ar fi determinat două persoane să declare aspecte neconforme cu realitatea, cu prilejul audierii acestora într-o cauză penală. La data de 31 august, o femeie din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că tânărul a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a distrus mai multe elemente ale caroseriei autoturismului său.

De asemenea, în sarcina tânărului, s-a reţinut şi faptul că în cursul lunii mai 2014 a înlesnit unei femei din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani,  practicarea prostituţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale suspectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *