Accident grav într-o intersecţie din Botoşani. Două persoane au fost rănite

opel astra accident armeana botosaniDouă persoane au ajuns, marţi după amiază, la spital în urma unui accident produs la intersecţia străzilor Armeană cu Nicolae Grigorescu. Două autoturisme, un Opel Astra şi un Opel Vectra s-au ciocnit după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

like facebookŞoferul Opelului Vectra, Dan Nicu Catargiu, de 42 de ani, circula pe Nicolae Grigorescu dinspre Calea Naţională către Puşkin, iar la intersecţia cu Armeană nu a acordat prioritate Opelului Astra, condus de Iulian Ursăcheanu, de 42 de ani, intrând în plin în acesta.

Impactul a fost atât de puternic încât Opelul Astra a fost aruncat câţiva metri în gardul Bisericii Armeneşti. Şoferul Opelului Astra şi un pasager din Opelul Vectra au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii urmează să stabilească condiţiile exacte ale producerii accidentului.

Comunitatea armeană se va constui parte civilă acuzând că i-a fost distrus gardul Bisericii. Liderul comunităţii armene, Viorica Popa, susţine că este al treilea accident care îi distruge gardul bisericii.

opel vectra accident armeana botosani

accident strada armeana botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *