FOTO Incredibil! Un patron interzice accesul în bar „miliţienilor, primarilor şi proştilor”

bar corlateni botosani1Patronul unui bar din comuna Corlăteni a luat o decizie inedită. Pe motv că poate să îşi selecteze clientela localului a  pus un afiş la intrare în prin care interzice accesul poliţiştilor, primarilor şi proştilor. Barul aparţine lui Ioan Cristea, iar la intrare clienţii sunt întâmpinaţi cu mesajul „SOS Interzis miliţienilor, primarilor şi proştilor”.

like facebookFrustrarea acestuia o reprezintă un litigiu mai vechi cu primăria privind o bucată de teren, iar supărarea pe poliţişti vine după ce l-au imobilizat şi l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie în urma unui scandal. Actualul primar al comunei, Valentin Buţincu, susţine că fostul primar are probleme cu omul de afaceri, însă el intră în bar când doreşte.

” Patronul are un comportament mai agresiv. Anul trecut când a fost casierul de la Primărie să încaseze impozitul a aruncat spre el un borcan cu murători, dacă nu se ferea cine ştie ce se putea întâmpla. A fost dus de mai multe ori la Psihiatrie după ce a provocat scandal, iar ultima dată a fost nevoie de doi poliţişti şi doi angajaţi ai primăriei să fie imobilizat. Cu mine nu are nimic, chiar l-am invitat la nunta mea şi a venit”, a spus Valentin Buţincu.

bar corlateni botosanibar corlateni botosani2