Şeful CJ acuză primarul din Ştefăneşti că a folosit ilegal materialele rezultate din demolarea unor clădiri ale Nova Apaserv

florin turcanu 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat, luni, că trimite Corpul de control la Ştefăneşti, după ce a fost informat că materiale de contrucţie rezultate din dezafectarea unor construcţii ale Nova Apaserv din oraş sunt folosite pentru construcţia de case pentru PSD-işti.

Am o informaţie că în Ștefănești primarul de acolo a folosit materialele în colaborare cu un domn de acolo să facă case la membrii PSD cu materiale de la apă. Pe lângă faptul că şi-a pus fiul şef de şantier acolo, a luat şi materiale să facă case„, a declarat Florin Ţurcanu.

like facebookEl a spus că nu a sesizat încă Poliţia, dat fiind faptul că informaţiile i-au parvenit de la mai mulţi cetăţeni din zonă, însă îşi va trimite Corpul de Control să facă o anchetă la faţa locului şi să vadă dacă cele sesizate sunt adevărate.

Acolo se dezafectează staţiile care preiau apa, o tratează, plus clădirile unde se fac birouri noi. Vineri, am fost la Ştefăneşti la o întâlnire cu 200 de oameni, care mi-au ridicat această problemă„, a adăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *