Țurcanu către primarii care vor să plece din PNL: Să nu folosească această ordonanță și să vină să discute cu mine

primariLiberalii botoșăneni vor ataca la Curtea de Apel București Ordonanța privind migrația primarilor. Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani, a declarat că deține informații cum că această ordonanță va fi atacată de avocatul poporului, iar dacă acest lucru se va întâmpla, documentul este nul de drept.

Nu ne este frică că ne pleacă oamenii, oamenii și așa erau plecați. Avem exemplu și în partid la noi. Problema este de abordare. Avem pretenția că trăim într-un stat de drept. Credeți că eu pot opri un consilier să nu facă campanie pentru un alt partid… Ce pot să-i fac! Sperăm ca această ordonanță va fi declarată neconstituțională, și sunt sigur că așa va fi, iar care pleacă tot plecați sunt. Nu este o problemă„, a spus Turcanu.

like facebookLiderul PNL Botoșani a făcut un apel către liberalii care vor să treacă la alt partid politic: „să nu folosească această ordonanță, să vină și să discute cu mine și așa cum am procedat și cu alți primari, îi asigur că respectăm statutul și îi ajut să plece. Nu-i încurc. Îi rog să facă o declarație publică că sunt în afara partidului și le dau o hârtie că nu mai sunt membri „, a adaugat liderul PNL Botosani.

One thought on “Țurcanu către primarii care vor să plece din PNL: Să nu folosească această ordonanță și să vină să discute cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *