Preşedintele CJ despre directorul de la Memorialul Ipoteşti: Este economist bun, dar gospodar bun nu este

Miluta Jijie, directorul Memorialului Ipotesti
Miluta Jijie, directorul Memorialului Ipotesti

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, s-a declarat nemulțumit de directorul Memorialului Ipotești, Miluță Jijie. El a spus, luni, că Jijie este un economist bun, dar nu și un gospodar bun, nemulțumirea șefului CJ plecând de la modul cum este administrat Lacul cu nuferi, după preluarea în subordinea CJ.

like facebookAm trimis directorul de la Patrimoniu din CJ și am înțeles că lucrurile nu sunt în regulă. Trebuie să mă duc personal acolo. Așteptăm rectificarea poate primim bani să îl igienizăm. Cu tot respectul, domnul director poate este economist bun, dar gospodar bun nu este. Deocamdată este pe concurs și poate înțelege să fie și un gospodar bun„, a mentionat Turcanu.

2 thoughts on “Preşedintele CJ despre directorul de la Memorialul Ipoteşti: Este economist bun, dar gospodar bun nu este

  1. poate….
    Pacat de locurile acelea minunate care ar trebui sa fie ingrijite si nu sunt/In ritmul acesta in 2 ani se darama cladirile, se strica totul .Pacat ca ce s-a facut de la infiintarea Memorialului ,,moare incet,, .Acolo ar putea fi un colt de rai daca ar fi un gospodar bun si este valabil si pentru lacul lui Eminescu.Un om harnic, simplu de la tara face cu o matura, apa si o galeata de var -minuni-

  2. Acolo trebuie sa fie un om care sa stie ce trebuie facut pentru Eminescu in general ca sa fie pus in toata valoarea lui pentru toata lumea care vine sa vada si vede doar urme a ce a fost. Gospodarul trebuie sa fie doar parte din tot acest lucru, nu capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *