Locuitorii din cartierul Luizoaia, protest la şedinţa de Consiliu Local

consiliu local iulieMai mulţi botoşăneni care locuiesc în zona Luizoaia au cerut în Consiliu Local ca zona în care locuiesc să treacă la comuna Răchiţi. Ei au spus că nu este normal ca să locuiască în municipiul Botoşani, să plătească taxe şi impozite aferente unui oraş. iar condiţiile de trai să fie ca la ţară. Oamenii acuză că în zonă nu au curent electric, reţea de apă şi canalizare, iar drumurile sunt ca cele săteşti.

Petru Babiuc, locuitor al cartierului Luizoaia, a spus că în cazul în care nu vor fi rezolvate doleanţele cetăţenilor, vor cere referendum pentru trecerea la comuna Răchiţi.

Nu avem nicio promisiune certă că se va face vreo utilitate în zonă. Impozite plătim ca în buricul târgului, am fost hrăniţi cu minciuni şi promisiuni deşarte. Vă rugăm să faceţi ceva. Vrem curent electric, după aia utilităţile. O problemă avem cu infrastructura. Aici drumurile sunt la fel cum sunt în sate„, a spus Babiuc.

like facebookReprezentanţii Primăriei le-au promis că vor fi purtate discuţii pe marginea problemelor din zonă şi se va încerca rezolvarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *