La şcoală, după jumătate de secol!

intalnire prof elevi todireni 1Zi memorabilă pentru elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Todireni. Acestea au fost gazdele unui eveniment de suflet – întâlnirea elevilor Promoţiei 1962, cu foştii învăţători şi profesori. Moment emoţionant, onorat de prezenţa distinsei învăţătoare Eugenia Petrovici, la cei 98 de ani, a profesorului Dumitru Apetrei şi a profesorului Dumitru Grădinaru,

În băncile acum moderne, de data aceasta nu au mai stat picii din clasa a V-a adunati de prin toate satele comunei Todireni, ci oameni maturi, cu părul cărunt, realizaţi profesional, cu  copiii şi cei mai multi bunici.

După mai bine de jumatate de secol, s-au reîntâlnit pe meleagurile natale pentru a retrăi anii copilăriei, a depăna amintiri şi a recunoaşte că piatra de temelie la formarea lor a fost asezat temeinic de către cei care le-au fost dascăli în clasele primare şi gimnaziale.

intalnire prof elevi todireni„Oaspeţii noştri au apreciat programul artistic prezentat de elevii liceului, modul elevat în care arată astăzi şcoala şi preocuparea pentru ascensiunea generaţiilor viitoare”, a declarat Maria Gontineac – director la Liceul Tehnologic Todireni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *