Botoşăneancă devastată la înmormântarea lui Dinu Patriciu

silvia chifiriuc si petre romanPrintre cei care i-au adus un ultim omagiu omului de afaceri au fost Petre Roman şi soţia lui, botoşăneanca Silvia Chifiriuc. Fostul premier era foarte apropiat de Dinu Patriciu, care a fost naşul său de căsătorie şi naşul de botez al fiului său. Împreună cu Silvia, Petre Roman a asistat la funeralii, după care a ieşit din cimitir demn şi încercând din răsputeri să îşi înfrâneze toate emoţiile.

După ce a ieşit cât de cât din vizorul presei, fostul premier nu şi-a mai putut stăpâni durerea şi a izbucnit în hohote de plâns, în timp ce Silvia era şi ea cu ochii în lacrimi. Petre Roman şi-a luat ochelarii de la ochi, pentru a-şi sterge lacrimile, după care a grăbit pasul, pentru a se feri de privirile celor din jur.

Dinu Patriciu a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august într-un spital din Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *