VIDEO Alexandra Năstase, dispecera de la Europ Taxi, condusă pe ultimul drum de zeci de colegi şi rude

nastase alexandra inmormantareZeci de taximetrişti, rude şi apropiaţi ai Alexandrei Năstase, dispecera de la Europ Taxi decedată într-un accident la Ilfov, au condus-o pe ultimul drum.

like facebookSlujba de înmormântare a avut loc la Biserica Roset, alături de ea în ultimile momente fiind şi prietenul ei, Sorin Păvăloaie, cel care se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului.

Tânărul era bandajat la cap şi devastat de durere alături de părinţii fetei. Alexandra Năstase a plecat în lumea de apoi la numai 26 de ani îmbrăcată în rochie de mireasă. Peste 30 de maşini de taxi, colegi de la firma Europ Taxi, dar şi alţi prieteni din breaslă care au auzit de tragedie au însoţit cortegiul funerar.

Maşinile au îngreunat circulaţia şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la poliţia rutieră pentru a dirija traficul. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost depus în Cimitirul Pacea.

Dispeceră la Europ Taxi decedată într-un accident la Iflov

nastase alexandra inmormantare1nastase alexandra inmormantare2nastase alexandra inmormantare3nastase alexandra inmormantare4nastase alexandra inmormantare5nastase alexandra inmormantare6nastase alexandra inmormantare7nastase alexandra inmormantare8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *