Consilierul Iavorenciuc critică risipa de bani din bugetul local: O mașină de cartofi și una de tăiat legume costă cât un autoturism: 75.000 lei

Gheorghe iavorenciuc corneliu furtunaUn consilier local acuză că în Primăria Botoșani se face risipă de bani publici. Gheorghe Iavorenciuc a spus că nu este posibil ca pentru achiziția a două mașini folosite în bucătărie, una pentru feliat cartofi și alta de tăiat legume să se solicite bani cât pentru un autoturism.

like facebookAparatul din primarie ar trebui sa fie atent la solicitarile celor care vor bani de la bugetul nostru. O masina de cartofi si una de taiat legume costa cat un autoturism. 75.000 lei. Sa nu fiti partasi la smecherii cu cei din aparatul primariei. Nu aprob ca o masina de cartofi sa coste cat un autoturism. Se fac smecherii. Eu am masina pentru cartofi care costa in jur de 1000 euro, dar nu 120 milioane lei vechi cat a cerut o institutie. Pentru o masina de tocat legume s-a cerut 65 milioane lei vechi, iar una costa in jur de 600 euro„, a spus Iavorenciuc.

Solicitarea a venit din partea Serviciului Public Local de Asistenta Sociala pentru cantina de ajutor social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *