Echipă nouă la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Vezi ce inspectori au fost înlocuiţi în funcţii!

Inspectoratul Scolar Botosani isjInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani are, de pe 1 septembrie, echipă nouă. Potrivit deciziei Consiliului de Administraţie al IŞJ, care a avut loc, vineri, o parte din inspectori au fost înlocuiţi, iar alţii au fist trecuţi pe alte funcţii.

Astfel, începând cu anul şcolar 2014-2015, vor fi la IŞJ următorii inspectori: Daniela Vicol-inspector şcolar pentru disciplina Matematică, Crina Muraru, inspector şcolar pentru Monitorizarea curriculumului descentralizat. Acesta l-a înlocuit pe Dragoş Cristea. Cătălin Purice (de la Colegiul Mihai eminescu)- inspector școlar pentru disciplina Religie în locul lui Petru Chichioacă, Nicoleta Durbacă (de la Liceul Petru Rareş) a fost numit inspector şcolar pentru Învăţământ profesional şi tehnic în locul Cristinei Chelaru. De asemenea, Irina Juglan a fost numit inspector şcolar pentru disciplina Biologie, în locul Rodicăi Nechifor.

like facebookDragoş Cristea a trecut pe funcţia de inspector Implementarea descentralizării instituţionale în locul lui Ionuţ Anisie, iar acesta din urmă a fost numit pe postul de inspector educaţie fizică şi sport în locul lui Gabriel Hârtie, care ocupă funcţia de inspector general adjunct al IŞJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *