Vezi când începe construcţia drumului Copălău-Dracşani!

savu stefan transporturi auti si florin turcanuAutorităţile judeţene au predat, vineri, constructorului amplasamentul drumului Copălău-Dracşani. Evenimentul a avut loc la Dracşani, dorinţa preşedintelui Consiliului Judeţean fiind ca lucrările să înceapă dinspre Draşcani spre Copălău, în condiţiile în care familia Ţurcanu are un abator în zonă.

like facebookPotrivit contractului, lucrările ar urma să finalizate în termen de un an, autorităţile fiind presate de termenul limită de decontare a fondurilor europene.

Conducerea Transporturi Auto, firma care va executa lucrările, a menţionat că până la sfârşitul anului se va lucra la terasement şi podeţe, urmând să se decidă, în funcţie de vreme, dacă va fi turnat şi un strat de asfalt considerat de uzură.

Şantierul va fi deschis de la 1 septembrie, moment de la care vor fi aduse şi utilajele.

viorica timofte transporturi auto” Timpul permite executarea unor categorii de obiecte. Începem cu terasamentele, cu categorii de şanţuri, podeţe dalate, inclusiv drumuri laterale. Dacă avem noroc şi dă Dumnezeu să fie vreme foarte bună până în octombrie-noiembrie, putem ataca inclusiv primul strad de uzură. Noi ne grăbim la fel de mult ca şi cetăţenii care s-ar bucura foarte mult de finalizarea lucrărilor”, a declarat Viorica Timofte, director executiv Transporturi Auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *