Zeci de social-democraţi au donat sânge

psd donare sangeJoi, 28 august, peste 50 de social democraţi din judeţ de la organizaţiile de seniori, tineret şi femei au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Botoşani pentru a preveni deficitul de sânge de la nivelul unităţilor sanitare locale şi pentru a contribui la salvarea vieţilor persoanelor care sunt în suferinţă.

Prin demersul nostru de astăzi, de a ne aduna cât mai mulţi social democraţi să donăm sânge pentru salvarea de vieţi omeneşti am dorit să răspundem apelului lansat acum câteva zile de Ministerul Sănătăţii  care anunţa o mare criză de sânge în spitalele din România. De aceea, am decis să ne mobilizăm pentru acţiunea de donare de sânge, atât de necesară persoanelor care depind de aceste transfuzii. Să nu uităm că nu trebuie să fim doctori pentru a salva o viaţă „, a declarat vicepreşedintele PSD Botoşani, Costel Lupaşcu.

Prin această acţiune PSD Botoşani a vrut să atragă cât mai mulţi donatori, în special din rândul tinerilor şi să creeze un obicei de a dona în mod regulat sânge şi nu doar atunci când există un deficit la anumite spitale din judeţ sau din ţară.

like facebookDaca donatorii eligibili ar dona sânge periodic, de la patru până la şase ori pe an, necesarul unităţilor de sânge ar fi acoperit, iar problema insuficienţei unitătilor de sânge ar fi de domeniul trecutului.

Organizaţia judeţeană PSD Botoşani va organiza săptămâna viitoare o acţiune de donare de sânge şi în municipiul Dorohoi şi face apel şi la membrii celorlalte formaţiuni politice să urmeze acest exemplu prin care pot salva vieţi omeneşti.

Sursa. comunicat presa

One thought on “Zeci de social-democraţi au donat sânge

  1. Daaaaaa…ca si victor viorel ponta???….astia au platit oameni sa doneze in locul lor,la fel cum dau 500 de lei pt 100 de semnaturi pt sustinerea lui victor viorel ponta la prezidentiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *