Vicepreşedinte CJ: În acest moment nu se circulă în siguranţă pe drumul Botoşani-Suceava

drum botosani- suceavaVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că inaugurarea drumului naţional Botoşani-Suceava s-a făcut abuziv şi atenţionează şoferii că pe acest drum nu se circulă în siguranţă. El a spus că pe sitemul de licitaţii publice a apărut o licitaţie privind executarea unor lucrări pentru siguranţa circulaţiei pe DN 29 Suceava-Botoşani, lucrări care au fost deja executate de firma din Bacău.

Inaugurarea drumului de către Ponta a fost făcută abuziv şi trebuie să le spunem locuitorii judeţului şi celor care circulă pe acest drum că în acest moment nu se circulă în condiţii de siguranţă, pentru că această licitaţie prevede o listă de cantităţi privitoare la siguranţa circulaţiei rutiere. Dragi cetăţeni, care circulaţi pe DN Botoşani- Suceava, pe care PSD a vrut să-l facă o chestie electorală, aveţi grijă cu ce viteză mergeţi, pentru că pe drum se va circula corect abia la anul!”, a menţionat Achiţei.

like facebookEl acuză faptul că în România nu se mai respectă nimic din tot ceea ce înseamnă legea achiziţiilor publice şi se întreabă ce se va întâmpla în cazul în care licitaţia va fi câştigată de o altă firmă decât cea care a executat deja marcajele şi indicatoarele rutiere.

Se întâmplă în România! Lucrări la drumul Botoşani- Suceava, scoase la licitaţie după ce au fost executate

2 thoughts on “Vicepreşedinte CJ: În acest moment nu se circulă în siguranţă pe drumul Botoşani-Suceava

  1. Totusi, chiar n-am inteles ce a vrut sa spuna Achitei! Daca lucrarile au fost facute si licitatia se lanseaza acum, inseamna ca se circula in conditii de siguranta. Daca nu stiu ce conditii de siguranta lipsesc, atunci el trebuia sa ne spuna care dintre acestea nu au fost montate. Problema achizitiilor publice nu are nici o legatura cu siguranta circulatiei – in acest caz.
    In locul lui, eu as fi sesizat organele de ancheta, daca aveam indicii ca nu s-a actionat corect. Altfel, ne aflam in treaba precum musca in tilindru!

  2. Ciudat punct de vedere!
    Probabil d-ul Achitei considera ca pe drumul Botosani Tg Frumos este mai sigur. :-(. Iata cum poate un om, datorit unei frustrari, sa faca declaratii prostesti. Drumul acesta este unul din lucrurile bune care s-au intamplat botosnenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *