Vezi de ce crede Ţurcanu că Iohannis este mai bun decât Ponta la preşedinţia României

Expo Zoo Popauti- Victor Ponta si Crin Antonescu pe scenaCo-preşedintele ACL PNL-PDL Botoşani, Florin Ţurcanu, consideră că Victor Ponta nu trebui să candideze la preşedinţia României, întrucât nu întruneşte una din „calităţile” celorlalţi preşedinţi ai României: nu a făcut armata. Ţurcanu susţine că în fruntea României trebuie să fie un om care a făcut armata, iar candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a făcut armata în România.

like facebookAceastă informaţie va cântări foarte greu când cetăţenii vor merge la vot. Nu poţi să ajungi preşedinte al României un om care nu ai făcut armata. Victor Ponta nu a făcut armata. Nu poţi să conduci Statul Major,  unde vorbeşti cu colonei, oameni care au luptat. Să dai ordine, când nu ai făcut armata, când habar nu ai ce înseamnă această zonă. Klaus Iohannis a făcut armata în România. Nu a fost în România niciun preşedinte care să conducă ţara fără să facă armată. Eu am făcut armata, dar nu vreau să ajung preşedintele României. Preşedintele României trebuie să facă armata„, a spus Ţurcanu.

 

 

3 thoughts on “Vezi de ce crede Ţurcanu că Iohannis este mai bun decât Ponta la preşedinţia României

  1. Extraordinar! Ce calitate ! Inseamna ca peste 15-20 de ani va trebui sa importam un candidat care a facut armata?
    Mai exista o problema aparata in presa nationala care trebuie cercetata:
    Ce fel de servicii de o importanta deosebita a facut Verner Klaus pentru Germania , pe baza corara i s-a acordat cea mai inalta decoratie a acestei tari? Eu nu stiu despre ce este vorba, insa aspectul mi se pare destul de dubios.

  2. Corect ! Numai un om inteligent, inteligent de tot, da’ inteligent tare de tot, putea sa emane o asemenea judecate de o valoare apropiata de teoria relativitatii a lui Enstein. El, dom’ Turcanu, a facut armata (printre ultimile serii a armatei obligatorii) . Si a invatat sa dea ordine. Numai ca noi stim ce ordine poate sa dea un militar in termen presupunind ca are gradul cel mai mare (sergent) : drepti, pe loc repaus, la stinga, la dreapta, in coloana adunarea, etc. . Daca Johanis (asta e numele lui corect si trecut in acte, nu cu I ; Iohanis e numele de scena politica) e mai bun pentru ca a facut armata ramine a se vedea dupa ce o sa explice citeva lucruri la timpul lor.
    In poza din articol se vede ca nu demult considera pe altii potriviti pentru prezidentiale, dar ce sa-i faci , a uitat (noi nu !). Atitat timp cit v-ati inhaitat cu cei care ne-au taiat salariile si pensiile facind parcuri in cimp si sali de sport in sate fara tineri pentru a baga miliarde in buzunarul lor puteti veni cu sute de explicatii. N-o sa va voteze nimeni !

  3. Mare-i gradina ta Doamne! Prin urmare nu putem avea nici daca se inscrie in cursa prezidentiala un personaj sub o anumita varsta sau cu platfus sa zicem… Pentru cei care nu stiu, unul din motivele pentru care nu faceai armata era ca aveai platfus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *