VIDEO Zeci de taximetrişti au aşteptat trupul neînsufleţit al fostei colege de la Europ Taxi

cortegiu dispecerat taxi alexandra nastase1Zeci de maşini de taxi au aşteptat, în noaptea de miercuri spre joi, maşina mortuară ce a adus în Botoşani trupul neînsufleţit al fostei dispecere de la Europ Taxi ce a decedat într-un accident rutier în Ilfov.

like facebookMaşina a intrat în oraş aproape de miezul nopţii, iar la Lebăda s-au adunat peste 50 de taxiuri.

Coloana de maşini a însoţit, cu claxoane, maşina ce o transporta pe Alexandra Năstase. Maşinile au mers pe Bulevardul Mihai Eminescu şi s-au oprit în faţă la Biserica Roset. Intersecţia dintre Octav Onicescu şi Bulevardul Mihai Eminescu a fost blocată de maşini, iar familia tinerei a aşteptat sicriul în faţa porţii bisercii.

 

Rudele erau devastate, iar câteva prietene ale tinerei încă erau şocate de vestea primită în urmă cu o zi. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie rutieră, care a dirijat circulaţia.

Reamintim că tânăra a decedat, marţi după amiază, după ce maşina, condusă de prietenul său taximetrist, a izbit o autoutilitară pe DN 2 în judeţul Ilfov.

Dispeceră la Europ Taxi decedată într-un accident la Iflov

cortegiu dispecerat taxi alexandra nastasecortegiu dispecerat taxi alexandra nastase2cortegiu dispecerat taxi alexandra nastase3cortegiu dispecerat taxi alexandra nastase4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *