Şeful CJ despre Gabriel Oprişanu: A prins o funcţie săracul şi o foloseşte să-i dea peste cap lui Iliuţă şi Ţurcanu

Directorul Spitalului de Psihiatrie, Gabriel Oprişanu
Gabriel Oprişanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, îl acuză pe Gabriel Oprişanu că se foloseşte de funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii, pentru a lovi în managerul Viorel Iliuţă. Declaraţia a fost făcută de Ţurcanu, după ce la sfârşitul săptămânii trecute Oprişanu a spus că spitalul este aproape în faliment din cauza managementului defectuos.

Şeful CJ este convins că rezultatele de la ultimul control făcut la spital de Corpul de control al ministrului, în luna iunie, vor fi redactate tot de Oprişanu.

Oricum va veni un raport din ăla ca să îţi cadă părul din nas. Îl face domnul Oprişanu şi îl dă doar la semnat la Corpul de control. Un raport din ăla, cum îi place domnului Oprişanu să îl facă atunci când face rău la oameni. Scrie bine. Iliuţă nu i-a făcut plângere penală lui Oprişanu pentru greşelile pe care le-a făcut cât a fost în funcţie. Noi nu facem aşa ceva” a spus Ţurcanu.

like facebookŞeful CJ susţine că Oprişanu este pe cât de naiv şi pătimaş.

El acum a prins o funcţie săracul şi o foloseşte să-i dea peste cap lui Iliuţă şi Ţurcanu. Politic, îl folosesc alţii pe el”, a mai spus Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *