Vezi care a fost motivul pentru care 23 de directori de şcoli şi-au pierdut funcţiile!

consfatuire directori scoli 001Un număr de 165 de directori şi directori adjuncţi de şcoli au primit numiri, începând cu 1 septembrie. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean,  Mihaela Huncă, 23 de directori au fost schimbaţi din funcţii, iar pentru conducerile a încă două unităţi de învăţământ, respectiv seminariile teologice, se aşteaptă aviz de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Dintre cei schimaţi, unii nu au mai dorit sa fie datasati pe functia de director, o parte s-a pensionat, iar o alta parte a avut o comunicare defectuoasa cu reprezentanţii comunităţilor locale. Procentul este de 15%. Nu au fost in sistem schimbari majore, nu au fost facute schimbarile pe criterii politice, ci singurul criteriu a fost profesionalismul si modul cum comunica managerii cu reprezentanţii autoritatilor locale, cu reprezentanţii autorităţilor judeţene„, a spus Huncă.

like facebookDirectorii de şcoli urmează să primească şi calificativele pentru activitatea de anul trecut, iar acest lucru se va întâmpla până la începutul noului an şcolar, după ce vor fi realizate şi inspecţiile de început de an şcolar în şcoli.

Există posibilitatea să mai fie schimbări în conduceri doar dacă sunt greşeli majore, dar din ceea ce cunosc nu cred„, a adăugat şefa IŞJ.

One thought on “Vezi care a fost motivul pentru care 23 de directori de şcoli şi-au pierdut funcţiile!

  1. SUNT SIGUR DOAMNA CA LA LICEUL DIMITRIE CANTEMIR DARABANI, PROFESIONALISMUL SI BUNA COLABORARE CU CONSILIUL LOCAL L-AU TINUT IN FUNCTIA DE DIRECTOR PE IGNAT CARE DE DOI ANI ZI DE ZI ESTE BEAT! LA ORICE ORA CU ABURII ALCOOLULUI PRIN JUR IA DECII ZII IMPORTANTE IAR PE TIMPUL IERNII COPII INGHEATA IN SALILE DE CLASA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *