Ţurcanu despre directorul Muzeului Judeţean: Am răsplătit-o cu salariu, cu calificativul Foarte Bine în fiecare an

lucica parvan director muzeul judeteanDirectorii pensionari ai instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean nu vor mai fi menţinuţi pe funcţii. Florin Ţurcanu, preşedintele CJ,  consideră că este normal ca aceştia să plece de la cârma instituţiilor şi să lase locul altor persoane mai tinere. El a dat drept exemplu cazul directorului de la Muzeul Judeţean, Lucica Pârvan, care îndeplineşte vârsta de pensionare şi care va fi înlocuită cu muzeograful Sergiu Balanovici.

Aşa procedăm la toate direcţiile unde directorul ajunge la vârsta de pensionare. Domnul pe care l-am pus interimar este doctor în istorie şi lucrează acolo. Nici nu ştiu cine este şi cum arată. Respect oamenii care sunt la a doua vârstă, dar apreciez şi oamenii care sunt mai tineri şi vor să promoveze„, a spus Ţurcanu.

like facebookŞeful CJ consideră că pe perioada cât a fost la conducerea Muzeului Judeţeam, Lucica Pârvan a fost răsplătită „cu salariu, cu calificativul Foarte Bine în fiecare an. Respectăm legea„, a dăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *