Maşina unui consilier local din Botoşani a atras toate privirile la o expoziţie auto

furtuna-aro-foto-adevarulUn consilier local din Botoşani a fost printre vedetele unei expoziţii de maşini ţinute, în weekend, la Suceava. Printre Dacii, cu 45 de ani de existenţă, Trabanturi şi motociclete, privirire se îndreptau spre primul automobil de teren, un Aro 461, din 1974 şi care aparţine lui Corneliu Furtună.

like facebook„Este un automobil istoric, asupra căruia nu s-a intervenit deloc, nici măcar pentru restaurare. El este depăşit moral, dar este frumos şi chit că-i deal, că-i vale, cu 70 km/h mergi, indiferent de pantă”, a spus Corneliu Furtună, care a venit şi a plecat la volanul maşinii sale de teren româneşti, pe care o păstrează ca o amintire de la cei dragi.

„Este printre ultimele modele produse, fiind fabricat în decembrie 1974, s-au mai fabricat până în februarie 1975. După el a intrat în producţie modelul ARO 240.

A fost o idee fixă de-a mea să am aşa ceva şi mi-a fost făcută cadou de mama, în 1999, care a dat pe ea aproape 10 milioane de lei, la licitaţie. Am venit cu ea de la Iaşi la Botoşani la ora 15.00 şi la 16.00 aveam deja client, care îmi oferea pe ea 18 milioane de lei”, a spus botoşăneanul care a făcut şi câteva ture prin oraş, cu sucevenii dornici să vadă cum merge „jeepul” românesc.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

One thought on “Maşina unui consilier local din Botoşani a atras toate privirile la o expoziţie auto

  1. Minti si cand fluieri, masina a fost restaurata complet dar nah in presa zici ce vrei … nenea Furtuna membru al PNTCD , adica 1 singur membru si fara sediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *