Şedinţă ACL cu peste 200 de membri. Vezi ce au stabilit liderii de dreapta!

seidnta ACL- Botosani Reuniţi în şedinţa Colegiului Director, membrii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Botoşani au stabilit vineri calendarul activităţilor premergătoare campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an.

like facebookAu fost prezenţi cei doi co-preşedinţi, Florin Ţurcanu şi Cătălin Mugurel Flutur, alături de peste 200 de membri ai ACL.

Catalin Flutur si Florin Turcanu- ACL Botosani
Catalin Flutur si Florin Turcanu la sedinta ACL Botosani

“Johannis preşedinte” a fost motto-ul întâlnirii, iar cei doi co-preşedinţi au oferit şi motivele pentru care actualul primar al Sibiului va fi votat în noiembrie.

Klaus Johannis a dovedit că vrea să fie preşedintele ţării, el nu a fost împins de la spate de baronii locali, a acceptat fără rezerve această responsabilitate. Klaus Johannis are viziune, valori, decenţă, este un reformator, nu minte şi este consecvent.” a precizat Cătălin Mugurel Flutur, co-preşedintele ACL Botoşani.

sedinta ACL- BotosaniFlorin Ţurcanu a precizat că cel puţin la nivelul judeţului Botoşani, oamenii ar trebui să fie conştienţi de ceea ce a însemnat PSD, iar singura opţiune viabilă este Klaus Johannis.

Mulţi ani judeţul a fost condus  de PSD şi ştiţi foarte bine cum a arătat acesta. Nu s-a făcut nimic … Suntem o forţă, avem 48 de primari, avem viceprimari şi sute de consilieri locali. Suntem o armată  şi trebuie facem totul pentru a câştiga alegerile”, a declarat Florin Ţurcanu.

 

2 thoughts on “Şedinţă ACL cu peste 200 de membri. Vezi ce au stabilit liderii de dreapta!

  1. lasati-va de prostii! Acum, dupa ce ati pierdut totul vreti sa muncim sa aducem iar voturi ca voi sa traiti bine.

  2. Cite cuvinte, atitea gogorite ale lui Turcanu si Fluturas. Cica multi ani judetul a fost condus de PSD. Pai, mai nenicule, de 14 ani judetul este condus de pedelisti si liberali, Voi l-ati adus in halul asta. In aceasta perioada nu s-a modernizat nici un km de drum national, drumurile judetene sunt ca vai de mama lor, copiii si batrinii institutionalizati sufera de foame, nu sunt bani pentru salarii la asistentii maternali, dar au fost si sunt bani pentru aducerea gratuita a elevilor si cetatenilor din comunele conduse de PNL si PDL la diverse institutii muzeale, sunt bani pentru plata unor CA si AGA la societati fantoma ( vezi EcoSal), sunt bani pentru organizarea unor chermeze liberale ( vezi cei 30.000 euro dati lui BotGros, cei 20.000 de euro dati lui Goran Bregovici). Ma mir ca nu simtiti rusinea pe obraz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *