Demisie! Un consilier local din Botoşani a renunţat la mandat

Marius Cristescu demisionand din Consiliul Local BotosaniUn consilier local din municipiul Botoşani a renunţat, vineri, la mandatul său. Este vorba de consilierul PP-DD Marius Cristescu, care şi-a înaintat, vineri după-amiază, demisia din funcţie.

Cristescu şi-a scris demisia pe holul Primăriei, depunând-o la Consiliul Local pentru a ajunge în mapele colegilor săi.

like facebookMarius Cristescu şi-a motivat demisia prin faptul că vrea să devină avocat, dar şi prin faptul că nu vrea „să facă jocurile” niciunei tabere din Consiliul Local.

demisie din Consiliul Local Botosani a lui Marius CristescuM-am săturat să fiu ăla de pe mijloc în Consiliul Local. Dacă votez un proiect de partea PSD, mi9 se spune că m-am dat cu ciuma roşie. Dacă votez un proiect de partea cealaltă, m-am dat cu alianţa răului. Eu tot timpul am fost independent şi ca să stopăm că am avut un interes, consider că este necesar şi util să-mi dau demisia şi să-mi văd de meseria mea”, a afirmat Cristescu.

Marius Cristescu a fost exclus, anul trecut din PP-DD, iar partidul a cerut înlocuirea sa din Consiliul Local. Schimbarea a fost amânată de un proces pe care Cristescu l-a intentat PP-DD.

În locul acestuia, în Consiliul Local va accede Mihai Cristinel Brumă.

One thought on “Demisie! Un consilier local din Botoşani a renunţat la mandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *