Doina Federovici despre proiectele de dezvoltare locală: Judeţul a fost blocat exclusiv din vina preşedintelui Consiliului Judeţean

Doina FederoviciSenatorul PSD Doina Federovici il atacă din nou pe preşedintele Consiliului Judeţean. Aceasta susţine afirmaţia premierului Victor Ponta, cum că judeţul a fost blocat pe proiectele de dezvoltare locală de Florin Ţurcanu. Federovici spune că proiectele trimise la Ministerul Dezvoltării trebuiau să fie şi susţinute de reprezentanţii CJ Botoşani pentru a primi finanţare.

Domnia sa spune că s-au transmis la minister peste 100 de proiecte. Este foarte frumos că au transmis acea anexă, dar vreau să-i spun domniei sale că nu este suficient să transmiţi o anexă. Toţi cei 24 de primari, împreună cu proiectanţii şi-au susţinut în ultimele patru luni aceste proiecte . Era aşa frumos să vezi de la celelalate judeţe cum veneau reprezentanţii CJ şi susţineau în acest Consiliu tehnico-economic necesitatea investiţiilor. La noi a fost invers, domnii primari au mers individual şi au susţinut aceste proiecte. Nu este suficient să transmiţi doar o simplă anexă la minister şi să rămână acolo, undeva. Trebuia susţinute aceste proiecte şi o spun încă o dată că judeţul a fost blocat exclusiv din vina preşedintelui CJ Botoşani„, a adirmat Doina Federovici.

like facebook31 de proiecte de dezvoltare locală au fost semnate, săptămâna trecută, la Botoşani, de primarii mai multor localităţi din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *