Foto! Ţurcanu şi Iliuţă, provocaţi de un liberal să îşi toarne apă în cap

coman viorel apaLiberalul Viorel Coman, care conduce şi o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean, s-a alăturat campaniei Ice Bucket Challenge şi şi-a turnat, vineri, în cap un lighean cu apă şi gheaţă. Coman a lansat provocarea şi către Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, respectiv Florin Ţurcanu, preşedintele organizaţiei judeţene PNL. El spune că fiecare politician are nevoie de un duş rece.

Am două persoane pe care vreau să le provoc: una este preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu şi al doilea Viorel Iliuţă. Cred că şi eu am nevoie de un duş rece din când în când, dar şi celelalte două persoane au nevoie de un duş rece până nu e prea târziu„, a spus Coman.

La „demonstraţia” care a avut loc în Parcul Primăriei au asistat câţiva social-democraţi, dar şi viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Viorel Iliuţă a spus că acceptă provocarea, însă în scop umanitar.

Politic nu accept. Dacă o să fie cazul politic, o voi face în momentul în care avem un sincron aşa, mai mulţi politicieni din toate partidele„, a spus Iliuţă.

La rândul său, Florin Ţurcanu consideră că gestul făcut de Coman este unul copilăresc.

Nu recunosc şi nu ştiu de ce se poartă aşa. Eu nu sunt vedetă. Pentru scop nobil, dacă consider că trebuie să fac ceva scot din buzunarul familiei mele, fără să îmi torn apă în cap„, a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *