Un şofer băut, urmărit de un echipaj de poliţie. Vezi ce alcoolemie avea!

Politia noaptea accidentUn şofer cu tupeu a fost urmărit de poliţişti, după ce nu a oprit la semnalul acestora. Vineri dimineaţă, în jurul orei 02.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29 B, în comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, tânărul de 27 ani, din satul Huțani, comuna Vlădeni, a ignorat semnalele regulamentare de oprire efectuate de un echipaj de poliţie, continuându-şi deplasarea.

În aceste împrejurări, polițiştii au procedat la urmărirea autovehiculului, conducătorul acestuia oprind după aproximativ 300 de metri.

like facebookTânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *