Vezi cine va coordona campania electorală a Alianţei Creştin Liberale la prezidenţiale, la Botoşani

https://botosaninews.ro/wp-content/uploads/2014/08/semnare-protocol-fuziune-PNL-PDL-Botosani.jpgCampania electorală la alegerile prezidenţiale va fi coordonată, la nivelul Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL Botoşani, de cei doi copreşedinţi, respectiv Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur.  Florin Ţurcanu, liderul PNL Botoşani, a declarat că urmează să fie repartizate atribuţiile în cadrul partidului.

Campania electorală va fi condusă de cei doi copreşedinţi şi ne vom asuma şi rezultatele pozitive, şi cele negative. Alegerile prezidenţiale sunt decisive pentru români. Aici se va scrie viitorul României pe următorii zece ani„, a spus Ţurcanu.

like facebookLiderul PNL îşi doreşte să coordoneze campania electorală în mediul rural, iar Cătălin Flutur în urban.

Va fi o rugăminte a mea. Nu ştiu dacă va accepta dumnealui să se ocupe de urban- Botoşani şi Dorohoi. Eu mă pricep şi cunosc bine zona rurală„, a adăugat Ţurcanu.

One thought on “Vezi cine va coordona campania electorală a Alianţei Creştin Liberale la prezidenţiale, la Botoşani

  1. Alegerile prezidentiale sunt decesive pentru romani – spune Turcanu. Asa sa fie? Sa vedem: 1. Presedintele, conform Constitutiei, nu conduce si nu asigura dezvoltarea economica a Romaniei; 2. Presedintele Romaniei nu poate avea un cuvint decisiv in numirea Guvernului si ministrilor, ci aceasta competenta trebuie sa revina Parlamentului; presedintele ia act de componenta Guvernului si emite decretele necesare. 3. presedintele Romaniei coordoneaza politica externa a Romaniei, dar nu ar trebui sa participe la adoptarea unor decizii de natura economica si financiara la nivel european – aceasta fiind competenta primului ministru si ministrilor de resort..
    Practicile introduse de Basescu prin forta si prin mentinerea unui guvern fantoma, inghenuncheat , trebuie sa se incheie definitiv.
    Ca urmare, de ce alegerile prezidentiale sunt decisive pentru romani pentru urmatorii 10 ani, domnule Turcanu? HA, HA , HA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *