Anunţ! Primăria Botoşani continuă lucrările de reparaţie şi întreţinere drumuri

reparatii straziPrimăria municipiului Botoşani aduce la cunoștina cetăţenilor faptul că în intervalul  18-22 august continuă lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor din oraș.

În această perioada se efectuează intervenții pentru reparaţii şi întreţinere pe următoarele străzi din municipiul Botoşani: Strada Octav BĂNCILĂ.

Plombări străzi: strada Colonel Tomoroveanu, strada I.C. Brătianu, strada 1 Decembrie.

Împietruiri străzi: strada Izvoarelor, strada Nicolae Leon, strada Crinilor, strada 1 Mai, strada Cronicar Neculce, strada Cernavodă.

Marcaje străzi: strada I.C. Brătianu, strada Gării și Aprodu Purice, Aleea Liceului.

like facebookMenţionăm faptul că în cazul în care timpul de lucru va fi nefavorabil lucrărilor de marcaje rutiere, termenele de execuție se vor decala până când timpul va permite realizarea acestora.

De asemenea, în această perioadă continuă și lucrările de reparații  de pe strada Primăverii, una dintre cele mai circulate artere din municipiul Botoşani. În acest sens, are loc pregătirea terenului în vederea asfaltării: ridicarea la cotă a gurilor de scurgere; montarea pavelelor de-a lungul șinelor de tramvai; lucrări de reparații la trotuare și intrările în blocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *