Mari firme din Botoşani şi o instituţie publică executate de CNADNR pentru lipsa rovignetelor

camere video pentru rovigneteCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a intentat zeci de procese către persoane fizice şi juridice din judeţul Botoşani. Instituţia a apelat la un executor judecătoresc din Suceava şi a deschis, numai într-o singură zi, 40 de procese.

De la firme de transport, la firme de construcţii, firme din securităţii şi chiar instituţii publice, toate au adunat datorii după ce au folosit în trafic, pe drumurile naţionale, maşini fără a avea rovignete. Printre cei executaţi se numără Administraţia Financiară a Municipiului Botoşani, Anvi Expert Security, Cornell s Floor şi Lyk Srl.

like facebookDirectorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, a explicat că s-a ajuns la această procedură, după ce proprietarii maşinilor suprinse în ilegalitate au fost somaţi să achite amenzile primite, însă fără nici un rezultat.

” Acţiunile în instanţă au fost făcute în baza amenzilor date şi neachitate. Camerele amplasate pe drumurile naţionale au surprins în trafic maşinile fără rovignete şi proprietarii au primit acasă sancţiunile. Contravenienţii sunt înştiinţaţi, iar dacă nu se conformează se ajunge la executare silită„, a declarat Ovidiu Laicu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *