Două dintre instituţiile din subordinea CJ nu au bani de funcţionare până la sfârşitul anului

dgaspc botosaniDouă dintre instituţiile din subordinea CJ sunt descoperite financiare în ultimul trimestru al anului, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

like facebook Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care mai are nevoie de 3 milioane de lei şi Spitalul Judeţean Mavromati.

„Deocamdată funcţionăm. La DGASPC trebuie să mai acolîm nişte bani să închidem anul. Am aşteptat pe parcursul anului să primim din cota defalcată. de 27% impozitul pe profit şi venit, dar nu am primit nici un leu şi în fiecare an primeam. Nu au încasări, dacă nu au depăşit plafonul programat pe anul 2014, nu au de unde să facă o realocare pozitivă. Trebuie să căutăm o soluţie pentru că nici Spitalul nu va avea bani pe trimestrul IV”, a precizat Florin Ţurcanu.

One thought on “Două dintre instituţiile din subordinea CJ nu au bani de funcţionare până la sfârşitul anului

  1. Foarte tare! De peste 10 ani, Directia pentru protectia copilului se afla in aceeasi situatie: nu dispune de un buget corespunzator pentru finantarea cheltuielilor aferente anului in curs. De ce oare? De ce sunt lasati copiii nimanui pe ultimul plan de catre presedintii si consilierii judeteni? In schimb, alte bugete prezinta umflaturi serioase prin alocarea unor fonduri cu destinatia – propaganda PNL-ista pe bani publici? Aceasta problema este intr-adevar de interes public , la care ar trebui sa raspunda domnul Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *